За нас

Цветя, Дом, Традиция!

ДАНИЕЛ ЛД ЕООД е фирма, която стартира дейността си по производство, продажба и внос на цветя през 1993 г., като приемник на „ДАНИЕЛ“ – едноличен търговец. Компанията успешно се развива и предлага на своите клиенти директен внос на цветя и други артикули за озеленяване от Холандия, Гърция и Италия. В собствената ни база от 14 дка, в която разполагаме със закрити площи (1000 м²) и отопляема стъклено-стоманена оранжерия (1000 м²) ще откриете саксийни и сезонни растения, подправки, декоративна растителност за градината и богато разнообразие от артикули, с които да превърнете дома и двора в изящно и красиво зелено пространство.

Директен Внос на цветя от Холандия и проектиране на зелени площи

Изработваме елегантни и запомнящи се букети, венци и кошници за всеки повод. Екипите ни имат дълъг опит в проектирането и изграждането на зелени площи, а от услугите ни са се възползвали най-проспериращите компании – ШЕЛ България, Лукойл, Макдоналдс, Феста Холдинг, Понс Холдинг, OMV, Пежо Франц Ауто, Архитектурните бюра „Добреви“ и „Ариана“, Планекс, Почивна станция на Министерски съвет, Опет, Метроойл.
внос на цветя от холандия
ДАНИЕЛ ЛД ЕООД е член на Асоциацията на професионалните озеленители в България.
АПДРБ
От 2012 г. фирмата е член и на Асоциацията на производителите на декоративна растителност в България.

Претворявали сме пространствата в частни домове и почивни вили. Освен с директен внос на първокласни цветя от Холандия, се занимаваме и с разносна търговия в областите Ямбол, Бургас, Шумен, Сливен, Разград.

НАСОКИ ЗА ПОДДРЪЖКА
НАСОКИ ЗА ПОДДРЪЖКА
РАЗГЛЕДАЙ ПРОМОЦИИТЕ
РАЗГЛЕДАЙ ПРОМОЦИИТЕ
ПОСЕТИ РАЗСАДНИКА
ПОСЕТИ РАЗСАДНИКА